Er mine oplysninger fortrolige?

Ja. Med True Key-appen er det kun dig, der har adgang til dine fortrolige oplysninger. Dine adgangskoder og tegnebogsdata krypteres og dekrypteres på din enhed, og du har altid kontrol over dem. True Key-appen anvender faktorer, som er unikke for dig – herunder dit ansigt, en enhed, du har tillid til, eller din hovedadgangskode – til at oprette adgang til dine oplysninger, når du har brug for det.