Hvad sker der, hvis min enhed bliver stjålet? Er mine data sikre?

Du skal altid sikre dine enheder med en pinkode, en adgangskode eller en anden metode til at nægte uønskede brugere adgang. Hvis din enhed bliver stjålet, og du er logget af True Key-appen, er der ingen grund til bekymring. Indstil True Key-appen til automatisk at logge dig af efter en bestemt periode som en ekstra form for sikkerhed. Gå til Indstillinger for at tilpasse dine indstillinger for at logge af.