Kan en anden logge på med et foto eller en video af mig?

Vi har udviklet og integreret teknologier til at forhindre mange almindelige svindelangreb, og vi fornyer os fortsat på dette område. Alle biometriske teknologier er imidlertid sårbare over for svindel til en vis grad, hvilket er grunden til, at vi opfordrer til at bruge den avancerede ansigtsfunktion sammen med flere andre faktorer for at opnå et højt sikkerhedsniveau.

Hvis et system er udstyret med et Intel RealSense-kamera, vil vi desuden være i stand til i højere grad at forhindre svindelangreb ved at bruge kameraets 3D-funktioner til at opnå en endnu mere nøjagtig sammenligning.