Kan andre få adgang til min True Key-profil?

True Key-appen bruger altid godkendelse med flere faktorer til at bekræfte, at det er dig. Vi kombinerer flere unikke faktorer, som f.eks. dit ansigt, fingeraftryk eller din hovedadgangskode med yderligere faktorer, der er baseret på situationen, f.eks. de enheder du har tillid til.

For eksempel vil True Key-appen afvise et forsøg på at logge på med funktionen Ansigt, medmindre det foregår på en af dine egne enheder, som du har tillid til – så det bekræftes, at det virkelig er dig, som forsøger at logge på din profil.