Hvor sikker er True Key-appen? Kan jeg have tillid til, at mine adgangskoder er sikre?

Sådan holder vi dine oplysninger beskyttet:

• Dine adgangskoder og elementerne i tegnebogen er krypteret på din egen enhed vha. AES-256, som er den stærkeste kryptering, der findes.
  • Det er kun dig, der har adgang til dine oplysninger. Vi bekræfter, at det virkelig er dig, vha. faktorer, som er unikke for dig (dit ansigt, fingeraftryk, en enhed, du har tillid til, eller hovedadgangskoden, som kun du kender). Jo flere faktorer du har og bruger, jo stærkere bliver din True Key-profil – du bliver bedt om mindst en faktor (udover at du skal bruge en enhed med tillid til), hver gang du logger på, for at opnå større sikkerhed.
  • Ingen læsbare oplysninger, som adgangskoder og betalingsoplysninger, bliver sendt over internettet – ikke engang til vores servere.
  • På Intel-baserede enheder benytter True Key-appen fordelene ved avanceret hardwarebaseret sikkerhed.
  • Vi har også taget mange andre foranstaltninger for at sørge for, at ingen kan få adgang til dine oplysninger, herunder sikre datacentre med avancerede netværkssikkerhedssystemer, løbende sikkerhedsovervågning i realtid, sikre kodemetoder, sikkerhedsbedømmelser fra tredjepart og HSM-beskyttet lagring.
  • Yderligere giver vi mulighed for flere forskellige sikkerhedskontroller, så brugerne kan vælge, hvordan de vil konfigurere True Key-appen baseret på deres behov. Du kan bruge vores adgangskodegenerator til oprette stærke adgangskoder. Slå automatisk låsning til. Og du kan konfigurere True Key til altid at bede om din hovedadgangskode.

Du finder flere oplysninger i vores Hvidbog om sikkerhed.