Hvordan afinstallerer jeg True Key-appen på min Mac-computer?

Hvad er True Key-appen? Du kan få flere oplysninger her

Den True Key-app, der er installeret på din computer, vises  både som et program  i  mappen Programmer  og som en udvidelse i webbrowseren (Chrome og Firefox). Udvidelsen sørger for, at dine adgangskoder bliver gemt og bliver udfyldt automatisk, når du bruger dine foretrukne websteder.

Når du afinstallerer appen på computeren som beskrevet i nedenstående trin, fjerner du både appen og udvidelsen.

Sådan afinstallerer du True Key-appen på din  Mac-computer:

Hvis der opstår problemer med denne proces, er du velkommen til at kontakte vores support team for at få hjælp.  Hvis du vil installere True Key-appen igen, skal du klikke her. Du kan også læse mere om, hvordan du kommer i gang her.