Jak funguje automatické odhlášení?

Pomocí automatického odhlášení můžete nastavit automatické uzamknutí profilu po zvolené době nečinnosti v počítači. Tím ochráníte své údaje, když odejdete od počítače (případně se můžete odhlásit ručně kliknutím na ikonu zapnutí/vypnutí v pravém horním rohu aplikace).

V části Předvolby profilu v aplikaci vyberte časový limit pro automatické odhlášení. Platí, že kratší časové limity jsou bezpečnější.

Sledovat
Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 0 z 0

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktovat oddělení podpory