Jak lze odstranit přihlášení?

Chcete-li odstranit přihlášení, kliknutím na ikonu tužky otevřete obrazovku pro provádění úprav. Jakmile provedete změny, kliknutím na tlačítko Uložit je potvrďte. Změny se synchronizují ve všech zařízeních. Chcete-li rychle odebrat přihlášení, klikněte na ikonu odpadkového koše. Zobrazí se výzva k potvrzení odstranění.
Sledovat
Byl pro vás tento článek užitečný?
Počet uživatelů, kteří toto označili za užitečné: 0 z 0

Nenašli jste, co jste hledali?

Kontaktovat oddělení podpory